Mogelijkheden sponsoring

Partners

Adelante on Wheels is een vereniging voor paracycling, ook wel aangepast wielrennen genoemd. De vereniging bestaat sinds 1 januari 2017 en is nog volop in ontwikkeling. Adelante on Wheels wil parasporters met een grote diversiteit aan fysieke beperkingen, zowel topatleten als toerrijders, blijven uitdagen en begeleiden in het vinden en verleggen van eigen fysieke en mentale grenzen. Om dit doel te bereiken zijn partners nodig.

Mogelijkheden
Wilt u een aandeel leveren in het verder ontwikkelen van onze vereniging? Dan is uw bijdrage erg welkom. Dit kan op verschillende manieren.

 1. Als ‘vriend van Adelante on Wheels’ kunt u een bedrag naar keuze doneren aan onze vereniging. Vrienden van Adelante on Wheels worden op onze website vermeld.
  * Naam: Adelante on Wheels
  * Plaats: Hoensbroek, Nederland
  * Doneer o.v.v. “Donatie Adelante on Wheels″
  * IBAN rekening: NL 69 RABO 0316386138
  * Swiftcode / BIC: RABONL2U
 2. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden als partner van onze vereniging. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan uw logo op onze website of in onze nieuwsbrief, maar ook zichtbaarheid op onze verenigingskleding is mogelijk. Zo kunt u niet alleen uw naamsbekendheid vergroten, maar uzelf ook duidelijk positioneren. Neem contact op met partner@adelanteonwheels.nl om met elkaar te zoeken naar voor beiden de beste mogelijkheid.

Sponsoren van Adelante on Wheels

Lid worden van onze handbikevereniging?

Meld je hier aan bij handbike vereniging Adelante on Wheels